Ghost Recon: Future Soldier anunţat

Wednesday, February 10, 2010 14:42
Posted in category Stiri

futuresoldierUbisoft a anunţat un nou joc Tom Clancy™’s, Ghost Recon: Future Soldier™, care se află în dezvoltare în studioul din Paris şi este planificat să apară în sezonul de iarnă al anului curent.

Dezvoltat de echipa care a creat şi Tom Clancy’s Ghost Recon Advanced Warfighter® şi Tom Clancy’s Ghost Recon Advanced Warfighter® 2, noul joc va prezenta pe monitoare tehnologie de ultimă oră, echipamente high-tech, respectiv o campanie single-player şi moduri multiplayer deosebite. Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier™ va depăşi experienţa oferită până acum de franciza Ghost Recon, oferind un gameplay nou, de o calitate nemaiîntâlnită care va fi pe placul veteranilor şi noilor recruţi deopotrivă.

Ubisoft va oferi fanilor şansa de a încerca primii noul joc în cadrul unei sesiuni beta ce va avea loc în această vară. Invitaţia la acest beta excsluiv va fi diosponibilă pentru o perioadă limitată celor care vor achiziţiona Tom Clancy’s Splinter Cell Conviction™ pentru Xbox 360, joc care va apărea pe 16 aprilie

Level

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply