Test pe primul laptop 3D din lume: merită banii?

Sunday, February 21, 2010 16:46
Posted in category Stiri
acer 3d

acer 3d

EXPERIENŢĂ. Pentru 2.700 de lei, cu o pereche de ochelari speciali şi un laptop Acer, poţi simţi că intri cu totul într-un joc sau într-un film, iar fotografiile personale prind viaţă.

Senzaţie extremă este şi la jocuri. O navă care urmăreşte să distrugă inamicul, zburând în viteză printre munţi, îţi creează senzaţia de gol în stomac. Când intri în propria navă, aproape că îţi vine să te apleci. Străbaţi mai multe zone încărcate cu structuri metalice care se apropie de capul tău. Genul acesta de experienţe le poţi avea la majoritatea jocurilor.

De efectul de tridimensional se ocupă un soft special al Acer şi placa video. Acelaşi lucru este valabil şi la fotografii. După ce am văzut imagini care creau senzaţii că ies lalele sau copaci din ecran şi se îndreaptă spre noi, am vrut să vedem dacă regăsim acelaşi efect şi la o fotografie de-a noastră. Am încărcat o banală poză şi am rămas surprinşi, era 3D.

Fără să pierzi timp la vreo prelucrare, simpla pereche de ochelari poate face săţi vezi prietenii, rudele sau amintirile de la mare în tridimensional. În ceea ce priveşte filmul, cel pe care softul de la Acer nu-l poate prelucra, am ajuns la concluzia că diferenţele dintre cinema şi notebook nu prea există. Mai mult, varianta de acasă are mai multe plusuri. De exemplu, imaginea este mult mai aproape, ai locul cel mai bun pentru vizionare şi libertate totală să ţi-l alegi.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply