Warner Bros. a cumpărat Rocksteady Studios, producătorii Batman: Arkham Asylum

Saturday, February 27, 2010 15:03
Posted in category Stiri
jocuri

jocuri

Deşi Batman a fost publicat de către Eidos, continuarea este acum în mâinile Warner, după ce au recuperat drepturile la franciză, care oricum făcea parte din portofoliul lor DC Comics.

„Rocksteady şi-a demonstrat profesionalismul şi taletul extraordinar cu Batman: Arkham Asylum”, a declarata Kevin Tsujihara, preşedintele Warner Bros. Home Entertainment Group. „Această afacere este o strategie potrivită şi suntem încântaţi că solidificăm relaţia cu această echipă talentată”.

Batman: Arkham Asylum s-a vândut în peste trei milioane unităţi în toată lumea şi a câştigat nenumărate premii, cel mai recent fiind de la Academy of Interactive Arts and Sciences, potrivit gamesindustry.biz.

Potrivit lui Sefton Hill, game designer la Rocksteady, echipa va lucra şi la alte jocuri bazate pe alte proprietăţi intelectuale Warner. „Rocksteady aşteaptă cu nerăbdare să creeze mai multe jocuri inspirate din portofoliul Warner Bros”, a mai declarat Hill.

În ciuda achiziţiei Warner majorităţii acţiunilor studioului, foştii proprietari, Eidos (cumpăraţi între timp de către Square Enix), a declarat că deţin încă 25% din Rocksteady şi că îşi va exercita votul în consiliul director.

Detalii in Realitatea

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply