Tot ce trebuie să ştii despre Windows Mobile 7

Wednesday, March 3, 2010 1:30
Posted in category Stiri
windows mobile 7

windows mobile 7

La numai trei luni după ce a lansat sistemul de operare Windows Mobile 6.5, Microsoft a prezentat ieri la Mobile World Congress 2010, Windows Mobile 7, dorind să reducă cât mai repede decalajul faţă de companiile concurente. Conform firmei de cercetare Canalys, Microsoft are o cotă de piaţă, pe segmentul sistemelor de operare pentru mobil, de 9%, fiind în spatele Symbian, RIM şi Apple.

Prin Windows Phone 7 Series, Microsoft prezintă o abordare complet diferită a software-ului pentru telefoanele mobile. Se dezvoltă un sistem nou de design, holistic, care acoperă fiecare aspect al telefonului, începând cu redesenarea terminalului şi continuând cu integrarea în mod inteligent a funcţiilor şi a hardware-ului.

Windows Phone 7 Series creează un set integrat de experienţe de neegalat prin intermediul Windows Phone Hubs. Hub-urile reunesc conţinut corelat de pe web, aplicaţii şi servicii intr-o singură pagină, pentru a simplifica sarcinile obişnuite. Windows Phone 7 Series includ şase hub-uri construite pe teme specifice, reflectând activităţile care contează cel mai mult pentru utilizatori.

Unul dintre ele este hubul de jocuri: Acest hub ofera prima şi singura experienţă oficială Xbox LIVE pe un telefon mobil, inclusiv jocuri Xbox LIVE, Spotlight feed şi posibilitatea de a vizualiza avatar-ul unui jucător, Achievements Friends List şi profiluri de jucător. Cu peste 23 de milioane de membri activi la nivel global, Xbox LIVE deschide o lume a prietenilor, jocurilor şi a divertismentului pe Xbox 360, acum şi pe Windows Phone 7 Series.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply