Concurs de biliard – editie noua

Thursday, April 15, 2010 12:47
Posted in category Stiri

Urmatoarea editie a concursului de biliard se va desfasura SAMBATA, 24.04.2010, incepand cu ora 10.30 in KING’S CLUB, sector 6, Bucuresti.
Inscrie-te ACUM pentru distractie si premii! Concursul de biliard (bila 8) se adreseaza amatorilor pasionati de acest joc care doresc sa-si testeze “fortele” in lupta cu diversi oponenti. Prin participarea la concurs dorim in primul rand sa petrecem o zi de socializare si distractie. Inscrie-te ACUM pe www.campionat-de-biliard.blogspot.com Urmatoarea editie a concursului de biliard se va desfasura SAMBATA, 24.04.2010, incepand cu ora 10.30 in KING’S CLUB, sector 6, Bucuresti.

Inscrie-te ACUM pentru distractie si premii! Concursul de biliard (bila 8) se adreseaza amatorilor pasionati de acest joc care doresc sa-si testeze “fortele” in lupta cu diversi oponenti. Prin participarea la concurs dorim in primul rand sa petrecem o zi de socializare si distractie. Inscrie-te ACUM pe www.campionat-de-biliard.blogspot.com

Concursul de biliard (bila 8) se adreseaza amatorilor pasionati de acest joc care doresc sa-si testeze “fortele” in lupta cu diversi oponenti. Prin participarea la concurs dorim in primul rand sa petrecem o zi de socializare si distractie. Urmatoarea editie a concursului de biliard se va desfasura SAMBATA, 24.04.2010, incepand cu ora 10.30 in KING’S CLUB, sector 6, Bucuresti.

Cine poate participa?
Participantii la concursul de biliard trebuie sa aiba varsta de peste 16 ani, sa nu se afle sub influenta alcoolului sau drogurilor si sa aiba un limbaj si comportament civilizat pe toata durata concursului. Ne rezervam dreptul de a selecta participantii.

Exista o taxa de participare?
Da. Participarea la concursul de biliard presupune achitarea unei taxe de 30 lei. Aceasta taxa va fi platita in ziua desfasurarii concursului.

Se acorda premii?
Da. Se vor acorda premii din partea sponsorilor: Premiul I, Premiul II si Premiul III.

Cum ma pot inscrie?
Pentru inscriere va rugam sa completati formularul de inscriere.

Care este numarul participantilor?
Pentru buna desfasurare a concursului de biliard, numarul de participanti nu va depasi 32 persoane. Vom aplica regula primilor 32 inscrisi si confirmati prin intermediul formularului de inscriere. Deci, GRABITI-VA!

Mai multe informatii pe www.campionat-de-biliard.blogspot.com

Infoline: 0723.19.16.13 , 0723.19.16.13

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply