Google Maps România e gata!

Tuesday, April 20, 2010 10:57
Posted in category Stiri

Google a lansat, vineri, Google Maps România, un serviciu online care permite utilizatorilor să acceseze sau să creeze hărţi, să caute companii şi să plaseze anunţuri gratuite.

Google Maps România este disponibil la adresa maps.google.ro pentru utilizatorii locali şi pentru companii. Hărţi detaliate ale României sunt disponibile prin intermediul Google Maps, accesibil cu orice web browser, sau prin Google Maps pentru telefonul mobil sau orice terminal cu acces la Internet.

Noul serviciu Google Maps oferă posibilitatea utilizatorilor să acceseze hărţi online, să caute companii, să plaseze anunţuri gratuite prin intermediul Google Maps Local Business Centre, să îşi creeze hărţi proprii şi să caute diferite locaţii, chiar în deplasare.

Diverse moduri de vizualizare a hărţilor

Google Maps România poate fi vizualizat în mai multe feluri. Butonul „Hartă” afişează o hartă tradiţională, ideală pentru găsirea unei adrese sau pentru definirea unui traseu de la A la B. Pentru o explorare detaliată, utilizatorii pot folosi butonul „Satelit”, care afişează fotografii luate din satelit şi din aer. Vederea tip „Teren” afişează configuraţia fizico-geografică a unei zone (evidenţiază de exemplu munţii şi dealurile).

Dacă utilizatorii sunt interesaţi să găsească mai multe informaţii despre localitatea pe care o caută (pentru o calătorie sau o locaţie nouă pentru întâlniri de afaceri), aceştia se pot folosi de informaţiile suplimentare oferite în mapplet-uri sub forma de fotografii Panoramio, feed-uri în timp real oferite de webcam-uri sau din articole Wikipedia.

Pe larg in Capital.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply