Kaspersky Lab lansează noua versiune a soluţiei de securitate Kaspersky Small Office Security

Friday, April 23, 2010 12:19
Posted in category Stiri

Kaspersky Lab anunţă lansarea în România a noii versiuni de Kaspersky Small Office Security (KSOS), suita de securitate pentru companii mici. Aceasta oferă protecţie completă atât serverelor de fişiere, cât şi staţiilor de lucru care operează pe sisteme Microsoft Windows.

Kaspersky Small Office Security include un nou motor antivirus, cu o rată crescută de detecţie a malware-ului, foloseşte resurse minime de sistem, se actualizează foarte uşor şi dispune de un sistem euristic de analiză pentru a bloca cele mai noi variante ale programelor periculoase. De asemenea, KSOS verifică informaţiile primite prin intermediul canalelor de comunicare IM (ICQ şi MSN), pentru a detecta cod periculos sau link-uri ce direcţionează utilizatorul către website-uri de phishing.
„Noua versiune a Kaspersky Small Office Security a fost dezvoltată special pentru a securiza în totalitate mediul de lucru din companiile mici”, spune Eugene Kaspersky, CEO Kaspersky Lab. „Aici mă refer la protecţie împotriva tuturor categoriilor de malware, spam, precum şi împotriva fraudelor online sau a scurgerilor de date. KSOS gestionează foarte eficient resursele sistemului şi nu va interveni pentru a întrerupe angajaţii din activităţile pe care le desfăşoară”, completează Kaspersky.

Suita de securitate Kaspersky Lab pentru companii mici este simplu de utilizat şi nu necesită cunoştinţe avansate în domeniul IT sau asistenţa unui specialist pentru instalare şi configurare. În acest sens, se remarcă interfaţa prietenoasă de comunicare cu utilizatorul, care garantează accesul imediat la funcţiile şi opţiunile produsului.
Kaspersky Small Office Security este disponibilă în variantă electronică în magazinul online al companiei (www.kaspersky.ro/magazin), dar și prin intermediul partenerilor Kaspersky Lab România (http://www.kaspersky.ro/partners), incluzând toate componentele necesare unei instalări rapide. Gradul de configurare este păstrat la un nivel minim, deoarece setările implicite sunt deja optimizate pentru mediul de lucru din companiile mici.
Noua versiune KSOS este compatibilă cu sistemele de operare Microsoft Windows 7 şi Windows Server 2008 R2.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply