Mobile Marketing Conference 2010

Tuesday, April 20, 2010 17:20
Posted in category Telefoane Mobile

Pe 13 mai va avea loc cea de-a treia editie a Mobile Marketing Conference, eveniment complex dedicat strategiilor de marketing aplicate in mediul mobil. Gazduita de Hotel Howard Johnson, conferinta din acest an va aduce fata in fata marketeri si diverse categorii de specialisti din toate zonele universului mobil: operatori de servicii, producatori, dezvoltatori, antreprenori si agentii interactive.

Organizat de Evensys si avand ca principal partener pe Nokia, evenimentul se bucura la actuala editie de sprijinul companiilor Voxline, Syscom Digital si Symplus, dar si de sustinerea Cosmos Mobile.

Evenimentul din acest an se concentreaza pe analiza oportunitatilor si impactului pe care mobile advertising-ul il are in interactiunea dintre branduri si consumatori. Specialistii invitati vor discuta despre tendintele si inovatiile din domeniu, incercand sa afle cat de pregatita este piata autohtona pentru aceasta revolutie in marketing si cat de receptivi sunt consumatorii la canalul de comunicare mobil.

Reprezentanti ai agentiilor interactive si ai companiilor care activeaza in zona mobile vor oferi un instrumentar complet, cu studii de caz, cele mai bune practici si strategii eficiente de integrare a mobile advertising-ului in campanii de comunicare complexe.

Detalii pe telefoane-mobile.einter.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply