Allied Telesis lanseaza seria SwitchBlade 6000S pentru a optimiza servicii de inalta disponibilitate si conectivitate Core Multilayer

Wednesday, June 2, 2010 7:26
Posted in category Stiri

Allied Telesis, Inc, furnizor global de solutii securizate de switching IP/Ethernet Si lider in dezvoltarea de retele convergente multi-play, a anuntat pe 26 aprilie 2010 lansarea seriei Switchblade 6000S. Aceasta familie de switch-uri multilayer este conceputa pentru a face fata cresterii cererilor de trafic la baza retelelor IP de astazi.
Seria Switchblade 6000S extinde portofoliul de produse Allied Telesis introducand solutii core de sasiuri modulare ideale pentru conectarea nodurilor de acces cu switch-urile de distributie.

Aceasta noua familie de switch-uri core modulare este destinata intreprinderilor Si furnizorilor de servicii oferindu-le latimea de banda si serviciile necesare unui centru de retele de mari dimensiuni. Switchblade 6000S va crea retele fiabile, eficiente din punctul de vedere al consumului de energie, fara intreruperi neprevazute oferind in acelasi timp si avantajul flexibilitatii de proiectare pentru a favoriza cresterea catre viteze terabit.

“Seria Switchblade 6000S este urmatorul pas in evolutia noastra ca un inovator perseverent, oferit sa raspunda nevoilor clientilor nostri”, a declarat Deal Bartlett, director de marketing si strategie de produs la Allied Telesis, Inc. “Am avut
intotdeauna un set puternic de solutii pentru conectarea nodurilor de acces ale retelei iar introducerea seriei Switchblade 6000S adauga retelei core acelasi nivel de fiabilitate si performanta cu care clientii nostrii au fost deja obisnuiti.”
Design-ul modular al seriei Switchblade 6000S garanteaza scalabilitatea si asigura disponibilitatea ridicata a retelei prin izolarea modulelor defecte. Modulele separate ce sunt dedicate atat gestionarii dispozitivelor cat prelucrarii de pachete ofera flexibilitatea adaugarii de latime de banda dupa cum este necesara pe fiecare slot din sasiu.

Sasiurile de baza sunt disponibile in trei dimensiuni, oferind densitatea porturilor si latimea de banda corespunzatoare in functie de cerintele specifice ale clientului.
Switchblade 6000S functioneaza ca un “backbone” de retea pentru a se asigura transportul datelor critice din intreaga retea intr-un timp cat mai scurt si in cel mai sigur mod. Acest serviciu garanteaza disponibilitatea de aplicatii mission-critical pe masura ce reteaua creste, suportand un numar foarte mare de utilizatori.

Construit pentru protocoalele IPv4 si IPv6, Switchblade 6000S garanteaza investitia pe termen lung prin suportul acordat clientilor ce au nevoie sa fie pregatiti pentru standardul IPv6 pe intreaga durata de viata a acestor produse avansate de core. In plus, seria Switchblade 6000S suporta si functionalitatea
“virtual routing” (VRF) pentru a permite diferitelor retele sa lucreze impreuna ca un sistem unitar. Spre exemplu, in cazul unei fuziuni sau a unei achizitii, acest sasiu poate mapa doua retele fara probleme in ciuda suprapunerii adreselor IP

Oferta de produse Allied Telesis este disponibila prin GENESYS DISTRIBUTIE, distribuitor autorizat in Romania. Pentru informatii si comenzi ne puteti contacta prin e-mail la sales@genesys.ro sau telefonic la 021/242 05 42.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply