Allview va invita la World Cup 2010

Wednesday, June 2, 2010 7:48
Posted in category Stiri

Visual Fan, compania brasoveana detinatoare a brandului Allview, impreuna cu ATES Networks (Franta), anunta in premiera in Europa, realizarea unei solutii software ce permite vizualizarea rezultatelor Campionatului Mondial de Fotbal din Africa de Sud in timp real, precum si socializarea pe aceasta tema.

Acesta solutie inovatoare presupune instalarea unei aplicatii software specializate pentru telefoane mobile – “Invite me! World Cup 2010”.

Campionatul mondial de fotbal din Africa de Sud reprezinta unul dintre cele mai importante evenimente ale anului. Prin descarcarea aplicatiei gratuite, “Invite me! World Cup 2010” – disponibila in limba romana – utilizatorii telefoanelor Allview pot lua parte la acest eveniment.

Fiecare meci de fotbal reprezinta un show, iar aplicatia InviteMe! World Cup 2010 te ajuta sa-ti planifici vizionarea meciurilor preferate, alaturi de prieteni. Iar daca prietenii nu iti pot fi alaturi, poti crea un spatiu de discutii, de impartasire a opiniilor si postare a mesajelor de incurajare a echipei favorite.

Modul de functionare este simplu: creeaza o Invitatie pentru unul dintre meciurile Cupei Mondiale alegand meciul dintr-o lista. Iti poti invita astfel prietenii sa vizionati meciul impreuna, sau poti doar sa creezi un spatiu de socializare pe aceasta tema.
Prietenii tai vor primi automat un SMS cu detaliile invitatiei, inclusiv locatia propusa de tine pentru vizionarea meciului. De indata ce acceseza Invitatia prietenii tai pot lua parte la discutii si pot impartasii opiniile lor.

Dintre functionalitatile majore ale aplicatiei mentionam prezentarea calendarului competitiei si a rezultatelor meciurilor in timp real.

Compania Visual Fan ridica standardul serviciilor oferite prin crearea magazinului online de aplicatii gratuite, din cele mai diverse domenii de interes. Aplicatiile sunt destinate utilizatorilor telefoanelor Allview si pot fi descarcate accesand siteul www.allview.ro

Despre AllviewMobile:

AllviewMobile este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapida in Romania. Ascensiunea rapida este datorata serviciilor gratuite pe care le atasam telefoanelor noastre Dual SIM si faptului ca oferim cat mai multe facilitati la un pret competitiv.
Telefoanele Dual SIM Allview pot fi achizitionate din magazinele specializate: Germanos, Fonomat, Proton, Euro-GSM, din reteaua Selgros Cash&Carry, Hypermarketurile Carrefour, de la comerciantii din toata tara si din magazinele online.

Despre ATES Networks

ATES Networks (Paris, Franta) dezvolta si implementeaza solutii pentru operatorii de telefonie si furnizorii de servicii, destinate retelelor mobile si next-generation (2,5G, 3G, LTE, WLAN, WiMax si IP).

BroadApp – produsul far al societatii – este o solutie completa de comunicatii convergente (Unified Communication Platform) care permite transferul de informatii si continut personalizat pentru abonatii serviciilor de telefonie mobila.

Plentru mai multe informatii puteti contacta departamentul de presa la adresa (Adresa de email este ascunsa din motive de securitate).

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply