BitDefender Total Security 2011 – Versiunea Beta

Tuesday, June 22, 2010 9:17
Posted in category securitate

BitDefender a lansat campania de testare Beta a produsului BitDefender Total Security 2011. Acesta ofera Antivirus, Firewall, Protectie Proactiva, Backup si Optimizarea sistemului. Aceasta campanie este o oportunitate pentru utilizatori sa ia contact in premiera cu noua solutie de securitate BitDefender si de a participa activ in construirea noii generatii de produse BitDefender 2011 conform nevoilor acestora.

Pentru utilizatorii casnici, BitDefender ofera solutii complete de securitate ce asigura protectie impotriva virusilor, a programelor spion, impotriva atacurilor tip hacker si a altor amenintari informatice care pot duce la furtul identitatii, pierderea informatiilor confidentiale si reducerea performantei calculatorului. Produsele BitDefender folosesc tehnologii proactive multiple pentru a indentifica atacurile informatice noi care nu se regasesc in lista de semnaturi standard.

Iata ce aduce nou versiunea BitDefender Total Security 2011 Beta:
1. NOU! Instalare restilizata. BitDefender 2011 se instaleaza rapid intr-un singur pas fara sa fie nevoie de restartarea PC-ului. Detecteaza virusii inainte de instalare si curata PC-ul pentru o utilizare optima.
2. NOU! Search Advisor va avertizeaza asupra paginilor nesigure in cautarile pe internet, fiecare link fiind verificat in timp real in baza de date online a BitDefender.
3. NOU! Firewall Troubleshoot Wizard ghideaza utilizatorii si rezolva cele mai frecvente probleme legate de internet, imprimarea in retea sau VPN.
4. NOU! Performance Optimizer va arata care aplicatii incetinesc PC-ul si va sugereaza solutii pentru a corecta problemele.
5. NOU! Gradul de protectie se adapteaza automat resurselor PC-ului. Acest lucru permite protectie maxima fara incetinirea PC-ului.
6. NOU! Utilizatorii incepatori si cei intermediari pot personaliza mult mai usor interfata grafica.
7. Imbunatatit! Smart Schedule asigura performanta maxima ajutand la eliberarea resurselor pentru alte procese cum ar fi media player-ul sau jocurile.
8. Imbunatatit! Setarile pentru tune-up au fost imbunatatite.
9. Imbunatatit! Puteti selecta interfata grafica ce vi se potriveste nevoilor de securitate si cunostintelor in domeniu (Basic, Intermediate si Expert). S-au restilizat unele setari pentru utilizatorii incepatori si intermediari.

Utilizatorii interesati se pot inscrie la campania de testate BitDefender 2011 pe link-ul: http://beta.bitdefender.com .

In acest an, BitDefender va acorda participantilor la campanie prin tragere la sorti un Apple iPad si un Nintendo Wii. Pentru a se califica in campanie, participantii sunt rugati sa respecte instructiunile de testare de pe pagina web a campaniei

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply