Citrix sparge bariera performantei pentru Virtual Appliance, marind scalabilitatea Cloud in Datacenter

Wednesday, June 2, 2010 7:28
Posted in category Stiri

Performanta de 15Gbps pentru NetScaler VPX demonstrata folosind tehnologia Intel Ethernet SR-IOV

La conferinta Interop 2010 din Las Vegas, Citrix Systems, Inc (NASDAQ: CTXS) a anuntat versiunea de 3 Gbps a binecunoscutului appliance virtual NetScaler VPX. Cu o triplare a performantelor, NetScaler VPX creste scalabilitatea si flexibilitatea “norului” pentru numarul tot mai mare de companii ce virtualizeaza infrastructura de livrare a aplicatiilor.

Detinand un loc de varf in domeniul appliance-urilor virtuale pentru livrarea aplicatiilor si load-balancing, NetScaler VPX suporta acum incarcari intensive de 3Gbps folosind servere standard, nespecializate, extinzand numarul aplicatiilor care pot fi livrate de o solutie complet virtualizata.

In plus, NetScaler VPX a demonstrat capacitatea de a suporta pana la 15 Gbps prin folosirea tehnologiei Intel
Ethernet SR-IOV, extinzand astfel performanta appliance-urilor virtuale in domeniul traditional dominat de appliance-uri hardware. Scalabilitatea sporita a aceastei solutii software combinata cu flexibilitatea conceptului de plata “Pay-as-you-grow”, permite clientilor enterprise instalarea NetScaler VPX si cresterea performantei pana la 3 Gbps, cu o simpla licenta de upgrade.

Fapte cheie si repere:

NetScaler VPX-3000 (3 Gbps) va fi disponibil incepand cu luna Iunie 2010. Modele si mai performante VPX sunt planificate pentru lansare in a doua jumatate a anului 2010.

Citrix ofera flexibilitate si scalabilitate “norului” din centrele de date prin cresterea performantei NetScaler VPX de 3 ori fata de modelele anterioare.
Noul VPX utilizeaza conceptul sistemului de plati “Pay-as-you-grow” combinat cu modalitatea de licentiere, in avantajul clientilor
NetScaler VPX atinge o performanta de 15Gbps folosind tehnologia Intel
Ethernet SR-IOV
Urmariti-ne online:

NetScaler Product Page

NetScaler Blogs
NetScaler on Twitter
CitrixPR on Twitter
Facebook

Despre Citrix:

Citrix Systems, Inc (NASDAQ: CTXS) este lider mondial si cel mai renumit furnizor in domeniul infrastructurii livrarii de aplicatii. Mai mult de 215000 organizatii din intreaga lume se bazeaza pe Citrix pentru a furniza orice aplicatie pentru utilizatorii aflati oriunde, cu cea mai buna performanta, cel mai inalt de securitate si de cel mai mic cost. Clientii Citrix includ 100% din topul Fortune 100 si 99% din Fortune Global 500, precum si sute de mii de intreprinderi mici si utilizatori independenti. Citrix are aproximativ 8000 de parteneri in mai mult de 100 de tari

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply