Clienţii Romtelecom şi COSMOTE, încurajaţi să vorbească şi mai mult între ei

Thursday, June 10, 2010 9:14
Posted in category Stiri

De astăzi, toate abonamentele de voce fixă Romtelecom oferă acelaşi tarife pentru apelurile către reţeaua mobilă COSMOTE ca şi pentru apelurile in reţeaua Romtelecom, astfel ca abonaţii Romtelecom se vor bucura de aceleaşi beneficii, indiferent dacă apelează numere fixe Romtelecom sau numere mobile din reţeaua COSMOTE. În funcţie de abonamentul folosit, clienţii Romtelecom au incluse în abonamente până la mii de minute lunar pentru apelurile către reţele fixe naţionale şi COSMOTE, sute de minute incluse pentru convorbiri către alte reţele mobile naţionale, tarife locale pentru apelurile internaţionale. COSMOTE va oferi în aproximativ o lună beneficii similare tuturor clienţilor COSMOTE care vor apela reţeaua fixă Romtelecom.

„Oamenii au nevoie să comunice fără limite sau constrângeri şi noi înţelegem asta mai bine decât oricine. Suntem bucuroşi să anunţăm iniţiativa comună a COSMOTE şi Romtelecom, una dintre cele mai avantajoase soluţii de comunicare mobil-fix de pe piaţă prin care clienţii celor două companii vor putea vorbi chiar mai mult între ei. Noua ofertă a fost creată special pentru confortul financiar al clienţilor noştri. În urma acestei iniţiative comune, cele două companii împreună vor servi cea mai mare comunitate de telecom în termeni de servicii de voce mobilă şi fixă,” a declarat Stefanos Theocharopoulos, CEO COSMOTE România.

„Principiul „mai multe beneficii la acelaşi preţ” se încadrează în strategia urmată în ultimii trei ani, Clientul pe locul1. De asemenea, anticipând nevoile şi dificultăţile cu care se confruntă clienţii noştri în această perioadă dificilă de criză economică, am luat decizia de a-i susţine prin diferite iniţiative. Cu această primă iniţiativă, extindem şi la reţeaua COSMOTE beneficiile pe care clientii le au cand vorbesc în reţeaua Romtelecom. În funcţie de obiceiurile de consum ale clienţilor noştri, aceştia pot economisi chiar şi 30% din valoarea lunară a facturilor,” a declarat Yorgos Ioannidis, director general Romtelecom.

Tarifele existente pentru telefonie fixă in Romtelecom rămân neschimbate iar adăugarea noilor beneficii nu va necesita semnarea unui nou contract. Minutele incluse în abonamente pentru efectuarea de apeluri în reţea pot fi utilizate de acum înainte şi pentru apelurile către reţeaua mobilă COSMOTE. După consumarea minutelor incluse, toate apelurile către reţeaua mobila COSMOTE vor fi tarifate ca apeluri în reţeaua Romtelecom şi, în funcţie de tipul de abonament, pot avea chiar tarife zero.

O ofertă similara va fi disponibilă pentru clienţii COSMOTE în aproximativ o lună, astfel ca toate apelurile iniţiate din reţeaua COSMOTE către reteaua fixa Romtelecom vor fi tarifate ca apeluri în reţeaua proprie. Astfel, în funcţie de planul tarifar, clienţii COSMOTE vor beneficia de convorbiri foarte accesibile sau chiar gratuite în reţeaua Romtelecom. Această ofertă se aplică pentru apelurile către numerele de telefonie fixă ale Romtelecom.

Romtelecom oferă cinci abonamente principale clienţilor rezidenţiali şi douasprezece abonamente pentru companii, gândite pentru a răspunde nevoilor specifice fiecărei categorii de clienţi, cu sute de minute incluse şi chiar şi convorbiri nelimitate în reţea şi către COSMOTE. Romtelecom este singurul operator telecom care oferă automat şi gratuit clienţilor business acordul privind nivelul calităţii serviciului (SLA- service level agreement).

Portofoliul COSMOTE pentru clienţii rezidenţiali include planul tarifar Perfect pentru Tine ce le oferă acestora posibilitatea de a combina şi adapta propriile abonamente. Mai mult decât atât, COSMOTE oferă una dintre cele mai eficiente soluţii pentru segmentul business, cu un portofoliu ce include planurile tarifare COSMOTE Business şi COSMOTE Business Share, destinate companiilor de toate mărimile şi oferind pachete cu până la 5.000 minute naţionale incluse şi comunicare gratuită în cadrul grupului predefinit de utilizatori, în funcţie de planul ales.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply