Kaspersky Anti-Virus pentru Mac, solutia de securitate preferata de utilizatorii sistemelor Macintosh din Europa

Tuesday, June 22, 2010 9:13
Posted in category Stiri

Un studiu realizat de compania de cercetare de piata GfK in perioada noiembrie 2009 – februarie 2010 arata ca solutia de securitate pentru sistemele Apple Macintosh creata de Kaspersky Lab este cea mai bine vanduta in Europa.

Imediat dupa lansarea suitei Kaspersky Anti-Virus pentru Mac, in octombrie 2009, Kaspersky Lab a atins o cota de piata de peste 45% in Franta, Germania, Marea Britanie, Italia, Spania si Olanda, arata studiul GfK. Mai mult decat atat, compania a vandut pe aceste piete mai multe produse decat oricare dintre competitorii sai.

`Este un raspuns excelent pe care il da piata fata de primul nostru produs de securitate destinat utilizatorilor de Mac`, spune Vartan Minasyan, Senior Product Manager la Kaspersky Lab. `A devenit un obicei foarte popular printre utilizatori de a schimba si partaja fisiere intre sisteme de tip Mac si PC. Pentru acestea din urma consideram ca ne-am descurcat si ne descurcam in continuare foarte bine in a oferi protectie completa, de aceea ne canalizam eforturile sa obtinem aceleasi performante si pentru sistemele Mac OS`, completeaza acesta.
Saptamanal se vand circa 110000 de computere Macintosh, acesta fiind un motiv solid pentru care infractorii cibernetici devin din ce in ce mai interesati de platforma de operare Mac OS. Kaspersky Anti-Virus pentru Mac nu doar protejeaza utilizatorul in fata pericolelor specifice acestei platforme (virusi, troieni sau viermi), ci combate si amenintarile informatice care tintesc sistemele Windows sau Linux. Mac-urile ofera cibercriminalilor posibilitatea de a se infiltra in infrastructurile retelelor interne sau a retelelor sociale, pentru a distribui malware catre alte PC-uri sau a fura informtii personale. KAV pentru Mac monitorizeaza sistemul de fisiere pentru a detecta inclusiv malware specific PC-urilor, reducand riscul raspandirii de e-mail-uri infectate sau documente catre utilizatorii de sisteme Windows.
Kaspersky Lab a creat pentru solutia de securitate o interfata intuitiva si usor de folosit, acest detaliu fiind esential pentru o aplicatie scrisa pentru sistemele Mac. Produsul este usor de folosit si configurat de catre toti utilizatorii, experimentati sau incepatori, iar informatii despre nivelul de protectie sau orice alte functii ale programului sunt prezentate intr-un format grafic accesibil si usor de inteles.
Kaspersky Anti-Virus pentru Mac include un mod automat de operare si interactiune cu aplicatiile, adica toate deciziile referitoare la diferite actiuni sunt luate automat, fara a deranja utilizatorul cu solicitari inutile.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply