Noul switch Gigabit cu 28 de porturi de la SMC Networks ofera o combinatie unica intre management IPv6 si design cu consum redus de energie

Tuesday, June 22, 2010 13:32
Posted in category Stiri

SMC Networks (www.smc.com) a anuntat astazi lansarea produsului TigerSwitch 10/100/1000 (SMC8028L2) primul switch Gigabit Ethernet de nivel 2, cu 28 porturi, din lume care combina managementul IPv6, compatibilitatea Green Ethernet si designul silentios, fara ventilator.

Oferind o latime agregata de banda de 56 Gbps, SMC8028L2 combina de asemenea performanta inalta de retea cu o gama bogata de facilitati de management si securitate care il fac deosebit de scalabil si cu o eficienta remarcabila.

Accepta noua generatie de retele acceptand management IPv6 si fiind retro-compatibil cu IPv4, SMC8028L2 este pregatit pentru orice implementare ulterioara a celui mai recent protocol Internet.
Caracteristici green fara precedent suporta Green Ethernet, care dezactiveaza conexiunile inactive si ajusteaza consumul de energie in functie de lungimea cablului, reducand consumul de energie cu pana la 50%. Datorita designului fara ventilator, care contribuie la randul sau la reducerea consumului de energie si a zgomotului, SMC8028L2 ofera o combinatie de capabilitati ecologice inexistenta la alte switch-uri din categoria sa.
Management si securitate imbunatatite tehnologia complexa QoS permite limitarea ratei fluxului, conservand latimea de banda a retelei si asigurand un control maxim asupra resurselor retelei. Printre facilitatile de securitate imbunatatite se afla IEEE 802.1x, care permite autentificarea utilizatorului in functie de numarul portului, adresa MAC sau solicitant. Capabilitatea VLAN gazda permite de asemenea organizatiilor sa separe vizitatorii sau clientii prin ID-uri VLAN diferite.

SMC8028L2 este un switch de inalta performanta conceput pentru a raspunde cerintelor de retea in crestere, spune Frank Emmerlich, Product Marketing Manager la SMC Network. Prin combinarea QoS, VLAN si a managementului IPv6 intr-o solutie eficienta ca pret, oferim un grad inalt de scalabilitate pentru aplicatiile esentiale. In plus, datorita faptului ca designul ecologic asigura o economie de energie de pana la 50%, SMC8028L2 poate ajuta firmele mici si mijlocii sa micsoreze costurile energetice fara sa fie compromisa performanta si fiabilitatea retelei.

Rezumat al principalelor caracteristici:
Capacitate superioara 24 porturi 10/100/1000 RJ-45 si 4 porturi Gigabit combo (RJ-45/ SFP) asigura o latime de banda agregata de 56 Gbps
Economie de energie suport pentru Green Ethernet combinat cu design fara ventilator
Permite upgradari ulterioare compatibil cu management IPv6
Securitate imbunatatita IEEE 802.1x permite autentificarea utilizatorului
Simplu de administrat suport pentru ID-uri VLAN si QoS avansat. Exista de asemenea suport complet pentru STP/RSTP/MSTP, SNMP, RMON.

Pret si disponibilitate: SMC8028L2 este disponibil la un pret recomandat de producator de 532,99 Euro+TVA.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply