Orange aduce iPhone 4 in Romania

Tuesday, June 22, 2010 9:15
Posted in category Telefoane Mobile

Orange va lansa iPhone 4 în România în săptămânile următoare.

Cei care doresc să afle primii data la care va fi disponibil mult aşteptatul telefon şi oferta comercială pot completa formularul disponibil pe www.orange.ro/iphone.

despre Orange

Orange este lider de piaţă în România cu 10.809.000 de clienţi şi venituri de 237 milioane de euro în primul trimestru al anului 2010. În 2009, Orange România a obţinut venituri de 1,055 miliarde de euro. Orange este parte a grupului Orange-France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicaţii din lume, cu peste 180 de milioane de clienţi pe cinci continente.

Orange România se remarcă prin acoperirea extinsă a reţelei şi performanţe excelente în serviciile de asistenţă oferite clienţilor. Orange înseamnă dorinţa de a crea un viitor mai bun şi de a oferi o experienţă de comunicare cât mai simplă şi mai intuitivă. Orange înseamnă mai mult decât tehnologie, telefonie mobilă sau reţele GSM, este un brand creat pentru a facilita comunicarea între oameni şi a aduce valoare comunităţilor în care operează. Grupul Orange-France Telecom are o strategie de responsabilitate socială corporativă bine definită, prin care ne asigurăm că activitatea noastră se desfăşoară într-o manieră responsabilă.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply