SMC Networks lanseaza un nou adaptor HomePlug AV de mare viteza

Wednesday, June 2, 2010 7:30
Posted in category Stiri

SMC Networks (www.smc.com) a anuntat astazi lansarea unui nou adaptor HomePlug AV, SMCHPAV-ETH2, care permite utilizatorilor sa creeze o retea de mare viteza, la 200 Mbps, folosind cablurile electrice din locuinta. Echipamentul, care elimina nevoia cablarii costisitoare, este disponibil fie ca un singur produs, fie intr-un set de doua, la un pret mai mic.

SMCHPAV-ETH2 foloseste tehnologia Powerline pentru a transforma orice priza de curent electric disponibila intr-o conexiune Ethernet, fiind mai usor de utilizat decat orice alta retea pe cablu sau wireless. Instalarea este complet plug-and-play, conexiunea stabilindu-se in momentul in care se apasa butonul de pornire. Datorita faptului ca SMCHPAV-ETH2 suporta protocolul QOS (Quality of Service), traficul video si audio este prioritizat automat pentru a facilita streaming-ul multimedia.

Cablarea retelei de calculatoare de acasa poate fi scumpa, neatragatoare si ar putea necesita chiar si gaurirea peretilor, spune Frank Emmerlich, Product Marketing Manager la SMC Networks. SMCHPAV-ETH2 elimina aceste inconveniente si permite utilizatorilor sa-si creeze propria retea de mare viteza, capabila sa asigure calitate HD la viteza foarte mare. Suntem, de asemenea, bucurosi sa putem oferi un set de doua dispozitive, la un pret special, raspunzand cerintelor utilizatorilor particulari.

SMCHPAV-ETH2 este compatibil cu toate sistemele de operare: Windows 7, Vista, Windows XP, Windows 2000, Linux si MacOS. Securitatea poate fi setata prin apasarea unui buton, permitand criptarea AES pe 128 de biti. Utilizatorii mai avansati au posibilitatea sa foloseasca utilitarul de configurare complet, livrat cu SMCHPAV-ETH2, care ruleaza pe platformele Windows si care permite administrarea tuturor dispozitivelor Powerline conectate la retea.

Rezumatul principalelor caracteristici:

Transfer de mare viteza in retea 200 Mbps
Compatibilitate cu sistemele de operare functioneaza cu toate sistemele de operare
Plug-and-play hardware-ul pre-configurat permite conectarea imediata
Quality of Service (QoS) transfer continuu al datelor si streaming multimedia de inalta calitate
Securitate de tip Push-button prin apasarea unui buton se activeaza criptarea AES pe 128 de biti
Economie de curent LED-urile se sting cand porturile nu sunt folosite
Administrarea retelei cu ajutorul utilitarului de configurare pot fi administrate toate dispozitivele Powerline conectate la retea
Standardizare este compatibil cu standardele HomePlug Powerline Alliance

Pret si disponibilitate:

SMCHPAV-ETH2 este disponibil in prezent ca un singur produs, la un pret recomandat de producator de 59,99 euro +TVA, sau intr-un set ce contine doua produse, la pretul recomandat de 99,99 euro + TVA.

Despre SMC Networks
SMC Networks (www.smc.com) este un important furnizor de hardware LAN si de dispozitive de conectare in banda larga. Compania utilizeaza resurse de productie si parteneriate strategice la nivel mondial pentru a oferi o gama tot mai diversificata de produse accesibile, bazate pe cele mai noi tehnologii, inclusiv switch-uri Gigabit si Fast Ethernet, dispozitive de retea wireless, produse de conectivitate pentru banda larga, precum si adaptoare traditionale de retea.

SMC Networks furnizeaza solutii destinate companiilor mari, mijlocii si mici, precum si retelelor de acasa. Distributia solutiilor se face prin intermediul unei infrastructuri de distribuitori locali si parteneri VAR.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply